Eenheidsklassen 

Flying Dutchman Zeilen

De Flying Dutchman is de boot waaraan het ontstaan van Hyde Sails ten grondslag ligt: het was Richard Hyde die voor de FD van Keith Musto snellere wedstrijdzeilen wilde ontwikkelen. Het werd een ongekend succes dat onder de naam Hyde Sails is voortgezet met uitstekend presterende zeilen voor een groot aantal eenheidsklassen.

More Info

H-Boot Zeilen

Deze set is ontwikkeld in samenwerking met H-boot zeiler Marc Prins van DekkerWatersport.

More Info

J22 Zeilen

De J22 heeft een interessante zeilvoering; een uitdaging voor iedere zeilmaker die de mogelijkheden van deze boot uit wil dagen in het zeilontwerp! Wij zijn deze uitdaging maximaal aangegaan met een uitstekende range aan zeilen voor de J22. Voor informatie en verkoop, neem contact op met ons hoofdkantoor: info@hydesails.nl

More Info

J24 Zeilen

Hyde Sails is toonaangevend producent van zeilen voor de J24 klasse. De uitstekend presterende zeilen zijn ontworpen in samenwerking met veelvoudig kampioen uit de J24 klasse; Stuart Jardine.

More Info

j80 ZEILEN

Met onze goed presterende J80 zeilen van constante kwaliteit worden in binnen- en buitenland spraakmakende resultaten behaald! Voor informatie en verkoop, neem contact op met ons hoofdkantoor: info@hydesails.nl

More Info

Polyvalk zeilen

In 2012 hebben wij de zeilen voor de Polyvalk na een succesvolle proefperiode in productie genomen. Polyvalk zeilen zijn uit voorraad leverbaar.

More Info

Randmeerzeilen

HYDE SAILS RANDMEER RACING ZEILEN: Ontworpen om te winnen

More Info

Powered by Nuwave iBusiness